dekujemeVlasta píše:Lukáš píše:Dám odkaz na club a uvidíš,že na sebe nenechají dlouho čekat..pár netrpělivců tam jeVlasta píše: dekujeme jeste jednou...
s tim shopem prisel tata,ale co dostal rady tak to bylo nevyhovujici a tak jsem mu poradil vltavu a vsechno se dela vice mene pres excel a myslim ze ucel splni...cekame na prvni objednavky..jak jsem psal,jste jediný,aspon je vidět kde je aktivita
OffTopic diskuze Lukas / Vlasta z tuning postu
- Reklama
To spíš mi budem děkovat....Hlavně za to,že nezůstalo jen u nápadu...já už mám vybráno,jen musím počkat na finance,začínám v nové práci,měl jsem ted měsíc volno,tak se to projevilo..Lukáš píše:Vlasta píše:dekujemeLukáš píše: Dám odkaz na club a uvidíš,že na sebe nenechají dlouho čekat..pár netrpělivců tam je..jak jsem psal,jste jediný,aspon je vidět kde je aktivita
doufam, ze toho nebude tolik abych se nestrhl s balenim
no to je videt kazdopadne....sam jsem zatim na stredni takze takovej problem nemam. ted jsem si vzpomel na tu folii na zadni naraznik ze ji mas za 5kil a mi za cca 850....muzu vedet jakto?Vlasta píše:Lukáš píše:To spíš mi budem děkovat....Hlavně za to,že nezůstalo jen u nápadu...já už mám vybráno,jen musím počkat na finance,začínám v nové práci,měl jsem ted měsíc volno,tak se to projevilo..Vlasta píše: dekujemedoufam, ze toho nebude tolik abych se nestrhl s balenim
To byla poslední věc kterou jsem si koupil v Kia Motors na Chodově..Navíc tam píšou s logem cee´d,ale je tam napsano kia...proč je rozdíl v ceně netušímLukáš píše:Vlasta píše:no to je videt kazdopadne....sam jsem zatim na stredni takze takovej problem nemam. ted jsem si vzpomel na tu folii na zadni naraznik ze ji mas za 5kil a mi za cca 850....muzu vedet jakto?Lukáš píše: To spíš mi budem děkovat....Hlavně za to,že nezůstalo jen u nápadu...já už mám vybráno,jen musím počkat na finance,začínám v nové práci,měl jsem ted měsíc volno,tak se to projevilo..
to s tim logem tam mame taky, musime to zmenitVlasta píše:Lukáš píše:To byla poslední věc kterou jsem si koupil v Kia Motors na Chodově..Navíc tam píšou s logem cee´d,ale je tam napsano kia...proč je rozdíl v ceně netušímVlasta píše: no to je videt kazdopadne....sam jsem zatim na stredni takze takovej problem nemam. ted jsem si vzpomel na tu folii na zadni naraznik ze ji mas za 5kil a mi za cca 850....muzu vedet jakto?
Mas pravdu, ze je to prace pro adminy a moderatory, ale proc jim pridelavat praciLukáš píše:nemam duvod tady delat OThlavne to je pak prace pro adminy a moderatory
ano, chtel bych
Omlouvam se, ale na tomto foru uz budu aktivni minimalne, najit mne muzete na jinem foru