Ahoj fandové a majitelé Sorenta,
Měl jsem před pár lety možnost testovat téměř celý sortiment z produkce KIA a nyní když nadešel čas na obměnu auta tak jsem se ze zvědavosti podíval na nabídku KIA Sorento. U nás i po slevě není cena moc atraktivní, ale v Německu jsem navycházel z údivu. Cena za LX je kolem 484 245 Kč a za EX 535 245 Kč. Za nové auto s 0 Km a plnou zárukou je to opravdu neodolatelné. Protože mám v garáži vojsnskou 4x4 IFU W 50 a pak ještě další IFU 4x4 a to sklápěčku s Turbo motorem a raritu Multicar M 22 4x4 tak asi přibude další čtyřkolka. Podle testu spolehlivosti je Sorento na velmi dobré pozici. Máte také takovou zkušenost? Já mám volbu na manuál 2,5 CRDi EX. Jen škoda že nedělaj manuál s benzínem ten bych bral radši.
Jirka
Koupě Sorenta
Koupě Sorenta
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
- Reklama
Re: Koupě Sorenta
Tak po postudování zkušeností s motorama 2,5 Crdi jsem zjistil, že jsou svolávány Sorenta do data výroby 02/2008 na výměnu upevňovacích šroubů vstřikovačů ( asi 8500 aut). Zavolal jsem prodejci do Německa a on mi tady nabídnul Sorento model 2009 vyráběné od srpna 2008. Jsou na něm určité změny a máte ho již někdo?
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Re: Koupě Sorenta
Dobrý Večer
Přenechám rezervaci KIA SORENTO nové černé jenom 17500 eur . Mam už i povolení od KIA na přestavbu na N1. bohužel já mam nečekané výdaje. Je i s rádiem,alu, 2,5l Nafta manual muj telefon 775954526
Přenechám rezervaci KIA SORENTO nové černé jenom 17500 eur . Mam už i povolení od KIA na přestavbu na N1. bohužel já mam nečekané výdaje. Je i s rádiem,alu, 2,5l Nafta manual muj telefon 775954526