Robilo to niekomu z vás?

a motor tiez nie, lebo ked vychadzam z domu tak idem trebars aj na volnobeh a tiez to pocut, mam to dole kopcekom
  a motor tiez nie, lebo ked vychadzam z domu tak idem trebars aj na volnobeh a tiez to pocut, mam to dole kopcekom  dnes som to znovu skumal a zda sa ze to bolo pocut pri prudkom otacani volantom hore dolu. takze to vyzera na vzor brata akcenta , na riadenie, ale zatial to nejako zvlasť neriesim, pocas jezdy to absolutne nepocut, iba ked idem pomali na hrboloch, auto je nove v zaruke takze na prip, reklamacie času dosť.
   dnes som to znovu skumal a zda sa ze to bolo pocut pri prudkom otacani volantom hore dolu. takze to vyzera na vzor brata akcenta , na riadenie, ale zatial to nejako zvlasť neriesim, pocas jezdy to absolutne nepocut, iba ked idem pomali na hrboloch, auto je nove v zaruke takze na prip, reklamacie času dosť.

ale  len  co sa otepli musim  uvolnit svoju sedacku a znova ju dotiahnut, tak ako tu niekde pisal  niekto a ze to pomohlo, lebo  obcas vlastne  snad  vzdy pri ostrej zatacke, krizovatke mam pocit ze sa ide otrhnut, obcas  to tak pukne... a  este  stale  som  neoblepil uchyt zadneho  operadla ktore buchoce  pri  nerovnostiach, a samozrejme  stale nemam doriesenu tu zadnu spz... som  lenivy
 ale  len  co sa otepli musim  uvolnit svoju sedacku a znova ju dotiahnut, tak ako tu niekde pisal  niekto a ze to pomohlo, lebo  obcas vlastne  snad  vzdy pri ostrej zatacke, krizovatke mam pocit ze sa ide otrhnut, obcas  to tak pukne... a  este  stale  som  neoblepil uchyt zadneho  operadla ktore buchoce  pri  nerovnostiach, a samozrejme  stale nemam doriesenu tu zadnu spz... som  lenivy

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |