Kia Carens 2009

Odpovědět
Mára
Příspěvky: 1
Registrován: úte bře 24, 2009 10:01 pm

Kia Carens 2009

Příspěvek od Mára »

Ahoj ve spolek, teprve se tu rozkoukávám, tak doufám, že píšu do správné kolonky? :-) Včera jsem si (rodině) pořídil Carense. Zatím jsem ujel cca 500km z prodejny domů, ale z auta jsem jak se patří nadšený! Do minulého měsíce jsme měli oktávku 2001 v kombíku 1,6 16V 100k. Podle Policie prý už brázdí silnice v Polsku, nebo na Ukrajině a nebo už je rozřezaná. Tak jsem museli vybírat auto nové. Ve hře byla nová Oktávka, Hyundai i30 SW, Renault Megan Grandtour a Kia Ceed CW. Ve všen jsme se svezli i v různých motorizacích, tak jsem nakonec rozhodl, že nové rodinné auto bude diesel, ale ještě pořád jsme nevěděli jaká značka. Když jsem v Kii okukovali Ceeda CW, tak drahušce ustrnul zrak na Carensu. po pečlivém prozkoumání prostornosti, možnosti výbavy a motorizací, bylo téměř rozhodnuto. Pár dní jsme si to nechali projít hlavou, pak propátrali nabídky na internetu, zjistili možnosti celoevropské garance a bylo rozhodnuto. Máme doma krasavce v téměř maximální výbavě a za úžasné peníze. Tak doufám, že tu bude možnost s někým se dělit o poznatky, informace, zkušenosti a radosti? Například- netuším, na jakém principu pracuje seriový alarm a jak si jeho funkci ověřit? Pokud má někdo tuto kapitolu v malíku, tak rád vyslyším Vaše rady.
Reklama
 

vsefcik
Příspěvky: 4
Registrován: čtv dub 16, 2009 3:52 pm

Re: Kia Carens 2009

Příspěvek od vsefcik »

Zdravim, kolego s CARENSEM. Mám ho od 5. dubna, fungl novotu 2.0 benzin. Předtím jsem měl starší model Carense v 1.8, a ještě předtím Claruse v kombíku. Udělal jsi dobře, že si zvolil tuto značku- NIKDY jsem neměl sebemenší problém s těmito vozy. A samozřejmě, je to auto za super prachy.. Jsem z Prahy, ale pro tu novotu jsem si byl v Mostě, měli tam nejlepší cenu ( 399 980 vč dph) za výbavu Comfort,a taky super přístup k zákazníkovi, musím je pochválit. Atˇnám to jezdí- KIAM ZDAR, VOLGSVAGENUM ZMAR. Viktor.
fcstan
Příspěvky: 1
Registrován: pon dub 20, 2009 1:44 pm

Re: Kia Carens 2009

Příspěvek od fcstan »

Zdravím ve spolek,
kolega z práce má teké todle autiko. Půjčil mi ho a kladl mi na srdce z výhružným výrazem, že nesmím vypnout světla ručně, jinak se přestanou rozsvěcet světla automaticky. A že se to pak musí nastavit a to prý neumí. STALO SE.
Prosím Vás, nevíte jak to nastavit? Byl bych vám velice vděčen za radu. Jinak mi bude asi ublíženo :|
vsefcik
Příspěvky: 4
Registrován: čtv dub 16, 2009 3:52 pm

Re: Kia Carens 2009

Příspěvek od vsefcik »

Nazdar kolego, svetla mam taky na automaticke rozsveceni,funguje mi to tak, ze kdyz je packa na OFF, rozsviti se az po nastarovani motoru, na polohu parkovacky sviti jen parkovacky, a kdyz je mas na symboly parkovacky+ potkavacky, tak se sice vypnou kdyz vyndas klicek, ale taky se rozsviti kdyz ho das do druhe polohy- tzn jeste pred startem a to je kurvis a muzes si vybit baterku.Jinak at s tim verglujes jak chces, furt to funguje takhle, a pry je to tak spravne, rikali mi to v KIA. Jenom nevim, az zrusej denni sviceni, co budeme delat, kdyz to auto sviti furt.... :D Kdyby neco, tak zavolej- 777 342 097.
Hundy
Příspěvky: 1
Registrován: stř kvě 16, 2012 12:39 pm

Re: Kia Carens 2009

Příspěvek od Hundy »

Zdravim. Takže už aj som asi týžden majitelom tohto auta. Sice nie fungláču ale v perfektnom stave. 2.0 v benzine.
Dúfam že aj ja budem tak spokojný ako ste vy.
Čičo
Příspěvky: 16
Registrován: stř kvě 17, 2017 12:39 pm

Re: Kia Carens 2009

Příspěvek od Čičo »

Zdravím, páni,

ako ste boli spokojní? Uvažujem o benzínovom Carense...
Odpovědět