H.I.D. kit na Cee'da

Daniel.Bentley
Příspěvky: 6
Registrován: pát led 28, 2011 9:46 pm

Re: H.I.D. kit na Cee'da

Příspěvek od Daniel.Bentley »

ZDRAVIM VSECHNY SE CEEDAMA I BEZ :)))

Koupil jsem si xenony na svyho Ceeda!! H7 4300k. proc 4300k?? protoze nesviti tak modre jak 5000 a 6000. vypada to bile, a nikoho to neprovokuje! platil jsem 990kc plus instalace 990kc.
takze celkem za 2tis. mam xenony )) sviti opravdu moc dobre. me se osobne moc libi ze nejsou tak modry jak u ostatnich..vypadaji jako philipsky treba, ale sviti o dost vic nez philipsky. jako kdyby ste jezdili porad s dalkovyma.
Kazdopadne mam to jen druhy den, zatim problem s policajtama jsem nemel. uvidime no.
Snad to nebudu muset odmontovavat. Kdybyste nekdo neco chtel z Ciny, absolutne cokoliv, mohu bez problemu zaridit. at jsou to xenony nebo zarovky, nebo autoradia s dvd, to je uplne jedno.
Za super penize a hlavne nizkou cenu za dopravu pres DHL, Objednavka dorazi do prahy treti pracovni den. Mam na to firmu a primy kontakt v Cine bez zprostredkovatelu!!!
Daniel.Bentley - Kia Cee'd 1.4 CVVTi / 109PS / PURE WHITE
Reklama
 

Kusaj
Příspěvky: 2
Registrován: čtv říj 09, 2014 1:07 am

Re: H.I.D. kit na Cee'da

Příspěvek od Kusaj »

Zdravím všetkých čo majú Ceeda 2007 ročník. Tiež som mal kedysi xenony v otvorenej parabole 6000K H7 ale to policajtov strašne dráždilo. Ale to bolo pred 5 rokmi. Teraz mám už tuningové svetlá viď foto

Kód: Vybrat vše

http://fdparts.ru/gg2_img/916_4/4.jpg
. No mám kúpené xenony aj naklápací modul len mi chýbajú ostrekovače. chcem tam dať tie výsuvné ale nemôžem zohnať také aby pasovali na moju Kiu. Ak by niekto vedel kde také zohnať tak sem píšte alebo do správy. Ak by chcel niekto poradiť kde kúpiť ten modul píšte správu nebudem tu zdielať produkty :) ale ešte mám skúsenosť že keď máte šošovky tak to policajti moc na slovensku neriešia :)
Odpovědět