trubky kurenia

Odpovědět
eddu
Příspěvky: 6
Registrován: stř lis 01, 2006 9:12 pm
Bydliště: Kosice

trubky kurenia

Příspěvek od eddu »

nazdar. mam velmi hrdzave trubky pod pravym zadnym blatnikom, veduce ku pridavnemu radiatoru. nevie niekto kde sa daju zohnat nahradne, pripadne aka nahrada sa namiesto nich pouzit? hrozi mi ze mi po prasknuti potrubia vytecie chladiaca zmes a auto je tym padom nepojazdne.
Reklama
 

SHAMIS
Příspěvky: 7
Registrován: čtv říj 03, 2013 10:37 am

Re: trubky kurenia

Příspěvek od SHAMIS »

Ahoj, mal som ten istý problém, rúrky som jednoducho odrezal a namiesto zhrdzavenej časti som nasadil hadice na kúrenie, bežne dostať v každej autopredajni, je to úplne v pohode.Ak chceš prerábať, je dobré spojiť sa s niekým, kto robí kúrenárske práce a dať to vyrobiť z medených rúrok a máš pokoj.Hadice by sa dali eventuálne nasadiť aj na komplet, od motora až k zadnej časti, ale by si musel domyslieť nejaké uchytenie, lebo to ide príliš blízko výfuku.
hadiprd.1
Příspěvky: 6
Registrován: úte srp 19, 2014 8:20 am

Re: trubky kurenia

Příspěvek od hadiprd.1 »

čauki.řešil jsem to taky.odřezal jsem trubky u motoru a natahl jsem tlakové hadice až dozadu k topení.jako vedení jsem použil staré potrubí.použil jsem jen ty železné části.ještě uvažuju o tom že na zimu si udělám ventil u motoru a odpojím to přídavné topení.udělám malý okruh ať se mi ohřeje dřív motor.
Odpovědět