A este tam pri boku kde sa dava hlas tam mam USB PORT

mam auto necely mesiac a na tachometri svieti 5100km takze je to myslim ze dost
  mam auto necely mesiac a na tachometri svieti 5100km takze je to myslim ze dost  
   ale hlavne mi islo o to aby som nemusel zo sebou nosit tisic cedecok,tak som si kupil velky USB kluc a myslel som si ze bude pokoj.   no ale asi mas pravdu budem sa stym muset zmierit
  ale hlavne mi islo o to aby som nemusel zo sebou nosit tisic cedecok,tak som si kupil velky USB kluc a myslel som si ze bude pokoj.   no ale asi mas pravdu budem sa stym muset zmierit  . Ked to tak zoberem tak aj tyk cca 250 pesnicek je celkom dost...tak teda vela stastnych km staff
 . Ked to tak zoberem tak aj tyk cca 250 pesnicek je celkom dost...tak teda vela stastnych km staff 

matoni píše:ja mam vlastne ale nesvieti tak ako pristrojovka, svieti na zeleno ale uz som si zvykol...
v case ked som kupoval auto este origos radio v sporty nebolo

matoni píše:nedokupil, po tahaniciach ohladom prebratia som ho tam mal namontovane ako darcek a koberce som uz mal v aute......
je to pionner, zakladny model, ale je na mp3 to mi staci, len ma stve ze tam nie je USB ale co uz...
inak rio mam uz od maja 2007 a mam nabehanych cez 36000 km, som spokojny, v case ked som kupoval auto to bolo najlepsie rozhodnutie v tej vybave a za taku cenu, ale aj napriek tomu ze som spokojny tak teraz ked su take ceny a rio sporty stoji tusim 380tis tak by som isiel do niecoho ineho... napr do ceeda o ktorom som uvazoval aj predtym....

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |