kola bych nacpal minimalne 17tky prinejlepsim 18tky
 v chromu mozna s kombinaci cerne...okna zatmaveny...zadni spojler....masku..XR BK no a sel bych i do interieru a muziky
 v chromu mozna s kombinaci cerne...okna zatmaveny...zadni spojler....masku..XR BK no a sel bych i do interieru a muziky  

Cobra_Ike píše:tak ja si to udelam jinak, kdyz to nejede moc rychle tak aspon upravim vzhled. cekam na chrom 17" kola, necham si udelat folie na auto a na jare koupim narazniky a prahy od verze XR..snad me to uklidni..
p.s. kdybych nevedel co s penezma tak bych si urcite nekoupil kia ceedale treba BMW, Mercedes, Lexus atd...
aaa uz to praskloLukáš píše:beda si ted u nas koupil komplet XR body kit (pr. naraznik, prahy, zadni naraznik) skoda ze nechtel masku, mam fotky jak to vypada s ni a je to fakt libovka
kola bych nacpal minimalne 17tky prinejlepsim 18tkyv chromu mozna s kombinaci cerne...okna zatmaveny...zadni spojler....masku..XR BK no a sel bych i do interieru a muziky
 planoval jsem prekvapko na dalsi sraz, ale takhle uz je to polovicni prekvapeni ... ted zvazuju, zda uverejnit fotky a nebo alespon nalakat vic lidi na dalsi sraz
 planoval jsem prekvapko na dalsi sraz, ale takhle uz je to polovicni prekvapeni ... ted zvazuju, zda uverejnit fotky a nebo alespon nalakat vic lidi na dalsi sraz  

ajéje...teď jsem to posral, ale nevěděl jsem že je to překvápkoBeda píše:aaa uz to praskloLukáš píše:beda si ted u nas koupil komplet XR body kit (pr. naraznik, prahy, zadni naraznik) skoda ze nechtel masku, mam fotky jak to vypada s ni a je to fakt libovka
kola bych nacpal minimalne 17tky prinejlepsim 18tkyv chromu mozna s kombinaci cerne...okna zatmaveny...zadni spojler....masku..XR BK no a sel bych i do interieru a muziky
Musim podekovat touto cestou za rychle a bezproblemove nainstalovani onoho body kitu v Realcentru Usti n/L

jen to pan servisní technik trošku po**al s maskou, ale to se vyřešilo
 jen to pan servisní technik trošku po**al s maskou, ale to se vyřešilo  
Zjistim Ti jak to s tím je, myslím ale že když se použije signál, který jde do repráků a pustí se do zesíku, ten to zesílí a následně se to pustí do novejch a lepších repráku...myslim že dobrýCobra_Ike píše:no jasne, vsechno tohle prijde na jare, ja nechci ted pred zimou do toho investovat...nema to cenu. nechci nicit ty krasny narazniky. v zime je to o hubu, lidi neumej vubec jezdit tak se muze stat ze to treba neubrzdej a...vite co potom. zatim poresim ty kola a okna. nevi tu nekdo jesli se da pripojit na orig radio zesik? me rekli v kia servis ze to nema vyhybku na zesik takze bud musim koupit jiny radio a nebo proste vydrzet s timhle..
 pokud by jsi chtěl basák, tak tam by se musel dát filtr na nízkou frekvenci
 pokud by jsi chtěl basák, tak tam by se musel dát filtr na nízkou frekvenci  aby basák neshořel
 aby basák neshořel  ale zjistím až budu mluvit s p. Čermákem
 ale zjistím až budu mluvit s p. ČermákemDoslo mi, ze nejspis se to provali, kdyz jsem mluvil s tvym tatou o tobe a nasem foruLukáš píše: ajéje...teď jsem to posral, ale nevěděl jsem že je to překvápko
ty máš ty fotky od taťky? nebo svoje?
my děkujem že jsi si ho koupiljen to pan servisní technik trošku po**al s maskou, ale to se vyřešilo
EDIT: kdy a kde budete mit sraz?
 Fotil jsem si to sam, mam trefovany fotky pred a po, tak aby si se mohl krasne prepinat pred a po zmene
 Fotil jsem si to sam, mam trefovany fotky pred a po, tak aby si se mohl krasne prepinat pred a po zmene  
  ja masku nechtel, protoze se mi (zatim) nelibi
 ja masku nechtel, protoze se mi (zatim) nelibi 

jasně, říkal mi o tom, že jsi si byl pro auto a ptal jsi se na měBeda píše:Doslo mi, ze nejspis se to provali, kdyz jsem mluvil s tvym tatou o tobe a nasem foruLukáš píše: ajéje...teď jsem to posral, ale nevěděl jsem že je to překvápko
ty máš ty fotky od taťky? nebo svoje?
my děkujem že jsi si ho koupiljen to pan servisní technik trošku po**al s maskou, ale to se vyřešilo
EDIT: kdy a kde budete mit sraz?Fotil jsem si to sam, mam trefovany fotky pred a po, tak aby si se mohl krasne prepinat pred a po zmene

S jakou maskouja masku nechtel, protoze se mi (zatim) nelibi
Dalsi sraz je planovan na 13.10.2007, misto konani Džbán,Praha 6 http://www.dzban.cz/index.php?nid=2169& ... oid=235032
 jsem pak jel domu a čekal jsem jestli to sem napíšeš nebo ne..
 jsem pak jel domu a čekal jsem jestli to sem napíšeš nebo ne.. náš technik jak říkám, to posral a namontovali ti jí, ale naštěstí si toho taťka všiml a nařídil demontáž
 náš technik jak říkám, to posral a namontovali ti jí, ale naštěstí si toho taťka všiml a nařídil demontáž  fotky mám jen s maskou
 fotky mám jen s maskou 
 tam se svým nedojedu a hlavně nejsem v ÚL
 tam se svým nedojedu a hlavně nejsem v ÚL 
V podstatě ano,na převod reproduktorovýho signálu existuje krabička za pár stovek,filtr v sobě má ten zesilovač......Lukáš píše:Ano, mě je jasné že to jdejen pár prodejců a servisů to prostě neřeší a raději řeknou že ne.. atd

můžu se zeptat jak to máš zapojené? tak jak jsem popisoval nebo jinak?
máš tam low-pass filter?
super, takže už vím co udělám tátovi jednou přes noc s autemMajk píše:V podstatě ano,na převod reproduktorovýho signálu existuje krabička za pár stovek,filtr v sobě má ten zesilovač......Lukáš píše:Ano, mě je jasné že to jdejen pár prodejců a servisů to prostě neřeší a raději řeknou že ne.. atd

můžu se zeptat jak to máš zapojené? tak jak jsem popisoval nebo jinak?
máš tam low-pass filter?

Treba kdyby jste mi poslali fotky s tou maskou, tak by se mi to nakonec libiloLukáš píše:jasně, říkal mi o tom, že jsi si byl pro auto a ptal jsi se na mějsem pak jel domu a čekal jsem jestli to sem napíšeš nebo ne..
s XR maskounáš technik jak říkám, to posral a namontovali ti jí, ale naštěstí si toho taťka všiml a nařídil demontáž
fotky mám jen s maskou
škoda že je tak dalekotam se svým nedojedu a hlavně nejsem v ÚL
 a nemuseli jste ji demontovat
 a nemuseli jste ji demontovat  zatim jsem ji videl na tom, co ma tvuj tatka a nejak po ni netouzim ... spis bych pak maximalne tu druhou z toho jejich sportovniho paketu
 zatim jsem ji videl na tom, co ma tvuj tatka a nejak po ni netouzim ... spis bych pak maximalne tu druhou z toho jejich sportovniho paketu 
 ze by jsi tam delal reklamu vasi prodejne
 ze by jsi tam delal reklamu vasi prodejne  

poslu a radBeda píše:Treba kdyby jste mi poslali fotky s tou maskou, tak by se mi to nakonec libiloLukáš píše:jasně, říkal mi o tom, že jsi si byl pro auto a ptal jsi se na mějsem pak jel domu a čekal jsem jestli to sem napíšeš nebo ne..
s XR maskounáš technik jak říkám, to posral a namontovali ti jí, ale naštěstí si toho taťka všiml a nařídil demontáž
fotky mám jen s maskou
škoda že je tak dalekotam se svým nedojedu a hlavně nejsem v ÚL
a nemuseli jste ji demontovat
zatim jsem ji videl na tom, co ma tvuj tatka a nejak po ni netouzim ... spis bych pak maximalne tu druhou z toho jejich sportovniho paketu
Skoda, ze se na sraz nedostanes, tatka nepujci autoze by jsi tam delal reklamu vasi prodejne
 tatka ji ma tuned by lukas...jsem oddelal ten znak..se mi tam nelibi
 tatka ji ma tuned by lukas...jsem oddelal ten znak..se mi tam nelibi  nevím, kterou druhou myslíš
 nevím, kterou druhou myslíš 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |