Ukazatel paliva
Ukazatel paliva
Kupil som ojazdenu Sephiu (rv1996). Chlapik tvrdil, ze natankoval plnu nadrz, ale rucicka ukazovatela nepadne na 0 ani ked vypnem motor. Je to bezne na tejto sephii, ze zostava hore, alebo som mu naletel?

- Reklama
Re: Ukazatel paliva
Ahoj,
U japonskych a korejskych automobilov sa jedna o bezny jav. To jest rucicka ukazovatela paliva sa ti nepresunie na 0 ani po vypnuti zapalovania a vytiahnutia kluca.

U japonskych a korejskych automobilov sa jedna o bezny jav. To jest rucicka ukazovatela paliva sa ti nepresunie na 0 ani po vypnuti zapalovania a vytiahnutia kluca.
Dakujem. Tak toto je fakt super vecicka.  Lebo na nasom starom este po nastartovani dost dlho sa caka kym sa ustali na mieste kde ma byt.
 Lebo na nasom starom este po nastartovani dost dlho sa caka kym sa ustali na mieste kde ma byt. 

Lebo na nasom starom este po nastartovani dost dlho sa caka kym sa ustali na mieste kde ma byt.
NO ja som takisto prednedavnom kupil ojazdenu sepiu r.94 a tiez ma to dost vytaca ze mi rucicka nejde az dole. par krat sa mi stalo ze z nicoho nic zbehla na nulu a rezerva nesvietila a ked nebola na nule tak svietila....Co je to za ko...tsky system ???!!!vobec na tom aute neviem kolko mam paliva. A stale mi na palubovke svieti check tak neviem co este moze byt chybne.