Tak už ji někdo máte? Napište zkušenosti.

Odpovědět
joshyno
Příspěvky: 2
Registrován: pon srp 06, 2007 2:02 pm

Příspěvek od joshyno »

Ja som bol tiez na autosalone v Nitre a musim podotknut, ze som sedel v Ceedovi aj i30. Podla mňa i30 ma lepsie spracovane vyplne dveri a lepsie sedacky to je moj osobny nazor, ale Ceed ma krajsiu polubovku a krajsi vzhlad. Ak by som si mal vybrat tak beriem Ceeda ale i30 by bola tiez v uvahe.
Reklama
 

ceed sw
Příspěvky: 4
Registrován: pon lis 26, 2007 6:29 pm

vrzání plastů

Příspěvek od ceed sw »

ahoj všem, co se týče vrzání plastů, tak mám stejný problém, nevrže to pořád, záleží na druhu nerovnosti vozovky, hlubší nerovnosti jsou hrůza, jakoby při nárazu kol na větší nerovnost praskala celá palubovka, pak přejedu podobnou díru a nic, tak je to fakt záhada, dost hluku na nerovnostech nadělá přihrádka v palubovce před spolujezdcem,vlastně její dvířka a něco praská nebo vrže v zadní části, někdy mám pocit že zadní kola nemají tlumiče, ale opět záleží na typu nerovnosti. Chci se zeptat co plasty ve dveřích? Stačí se do nich trochu opřít a je slyšet vrzání, každopádně jsem se objednal v servisu a uvidím co mi řeknou páni mechanici,chci říci i vám ostatním - vrzat nic nemá, tak jako tomu bylo na začátku a taky nic vrzat nebude a jestli to neodstraní budu je otravovat tak dlouho dokud to vrzat nepřestane, hodlám se obrátit přímo na oddělelí kvality v automobilce a budu chtít jeji písemné vyjádření a o toto žádám i vás ostatní, kteří máte stejný problém, ať se KIA chytí za nos a začne s tím něco dělat.Může se stát, že nám kterým to někde vrže namontovali vadnou serii plastů, dodavatel mohl mít problém při výrobě a v tom může být zakopaný pes a to musí KIA vědět
vladislav
Příspěvky: 21
Registrován: stř říj 03, 2007 12:29 pm

Příspěvek od vladislav »

Mám najeto přes 5000km...a začalo se mi zdát,že to začalo taky vrzat já to slyšel z levé strany od spolujezdce..pak jsem jel jako spolujezdec a slyšel jsem to od řidiče...tak nějak jsem nemohl určit místo odkud to šlo...tuhle jsem jel do servisu tak jsem vyndal úplně všechny věci co jsem měl v autě.....a hle vrzání přestalo... :) :) Přijel jsem ze servisu nandal tam zase zpátky všechny věci a nic nevrže...a to jsem to už chtěl reklamovat...tot moje prozatimní zkušenost s vrzáním.. :lol: :lol:
wam
Příspěvky: 11
Registrován: sob úno 02, 2008 11:33 am

mrzne-klepe

Příspěvek od wam »

Mam SWagonu 1.6 benzin 17000km a ma zkusenost s hlukem je takova, ze kdyz je -5 celsia a min tak v pristrojove desce neco zacne klepat, kdyz je teplota kolem nuly a vyse tak je vsechno v pohode. Taky mne znervoznely zvuky vychazejici z pristrojovky, ale kdyz jsem v ni uklidil tak uz nic nevrzalo ani netlouklo. Spise mne obtezuje hluk motoru ve vyssich otackach a v origininalnim servise mi odmitli namontovat odhlucneni kapoty (maji ho crdicka), protoze pry by mohlo dojit k vzniceni izolacni hmoty-tak nevim....mam z toho dost rozpacity pocit. Nemate nekdo pro mne tip co s tim???? Jinak mam auticko nacipovane a je to super kocarek :D
Hippia
Příspěvky: 1
Registrován: pon úno 04, 2008 7:52 pm

Příspěvek od Hippia »

Dobrý den já mám na cee´du najeto 40 000 km, a žádné vrzání plastů zatím nepozoruji, s vozem jsem moc spokojen.
Jri
Příspěvky: 24
Registrován: stř bře 14, 2007 7:17 am

1,4 LX

Příspěvek od Jri »

mám najeto 20 000km a zatím nic nevrže ani nedrnčí. s autem spokojenost.
jarosujo
Příspěvky: 23
Registrován: čtv led 03, 2008 9:09 am

Příspěvek od jarosujo »

V mraze proste plasty viac vrzgaju, s tym je tazko nieco urobit.
Jri
Příspěvky: 24
Registrován: stř bře 14, 2007 7:17 am

LX 1,4

Příspěvek od Jri »

Tak mám Ceeda právě rok.Najeto mám 23 000 km,70% po Praze,zbytek
mimo město.Za celou dobu se vyskytla jediná závada-seklé CD.Auto nijak nešetřím,používám ho denně.Spotřeba ve městě podle PP 7,4,mimo
6,6.Servisní porohlídku mi dělali v Čestlicích,stála 5,500,-ochota a dobré jednání.S autem jsem zatím velice spokojený a doufám že to vydrží.
Tony
Příspěvky: 89
Registrován: ned led 28, 2007 3:46 pm
Bydliště: Nošovice

Příspěvek od Tony »

na tachometru 15000km a auto šlape jak hodinky. taky jedina zavada bylo zasekle radio. za 2 měsíce jdu taky na garančku a tech 5000 se mi ale vubec nelibi :( jinak nic nevrže neboucha proste pohoda
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ béžový prostě kocourek :-)
byzarre
Příspěvky: 1
Registrován: sob kvě 17, 2008 4:33 pm
Bydliště: Bratislava

Pristrojovka

Příspěvek od byzarre »

Aj ja mam ten problem s "klopkanim" a pukaním v pristrojovke, neviete niekto, co to je a ako sa to dá odstrániť? Mal som to v servise ale vratili mi to rovnaké, asi tiež nevedia čo to je.
white_ceed
Příspěvky: 4
Registrován: stř črc 16, 2008 10:24 am

Příspěvek od white_ceed »

ja 5000kc jsem neplatil. normalne muzete menit filtry atd jinde. ja jsem si koupil u KIA vsechny filtry, brzdy, olej, atd...proste komplet. vyslo mi to na nejakych 3000kc a nechal jsem to vymenit u znamyho v servisu. zaruka nezanika v zadnem pripade! ja jsem pak mel problem se stabilizatorem, resp. tycky stabilizatoru byly v haji. tak jsem jel do servisu a normalne mi to za 40 minut vymenili, a jel jsem domu. takze kdo rika ze zanika zaruka, je nenormalni. ja 5500kc nikdy nezaplatim. to jsou zbytecne vyhozene penize. po prvi kdyz jsem menil olej, filtr klimatizace, filtr sani a olejovy filtr - me to vyslo na 1500kc!!! a ne 5500!! a jezdi mi to skvele.
czebrda
Příspěvky: 4
Registrován: čtv srp 07, 2008 4:30 pm

5 dni...

Příspěvek od czebrda »

po peti dnech od prevzeti se mi na cee'du 1.6 rozbil posilovac brzd. celkem neprijemna zavada. uz je dva dny v servisu a porad jim nedosel nahradni...no comment...
ferro
Příspěvky: 2
Registrován: úte črc 29, 2008 10:14 pm

Příspěvek od ferro »

Ahojte,

Mam Ceed 1.6CRDi v TX vybave, je to skvele auto mozem len odporucit (najazdenych ~17000km), ale tiez som mal skusenosti s jemnym vrzganim/klepkanim, spominal som to inej casti tohoto fora.... Obcas ma rusili 2 drobne pazvuky (vid dole) ale nastastie ich vedeli v servise jednoducho odstranit, takze si opat vychutnavam tichucky interier uplne bez rusivych pazvukov... :lol:

- Vzadu to bolo take jemne klepkanie, nebolo to hlasne ale aj tak dost otravne.., hlavne pri vypnutom radiu :wink:. Zistil som ze ked sklopim sedacku tak to nerobi. Pri prvej zarucnej kontrole som to dal opravit - bol to nakoniec len uvolneny zamok zadneho sedadla (stacilo dotiahnut skrutky na tom mechanizme na zadnom operadle).

- Vpredu mi tiez obcas cvrlikal senzor klimatizacie (pod celnym sklom na palubnej doske vpravo pred spolujazdcom). Takisto mi to opravili v ramci zaruky vymenou ofukovacej listy na ktorej su senzory upevnene... (mozno sa mi to len zda ale ta novsia lista sa mi zda pevnejsia, asi u tych skorsie vyrobenych modelov pouzivali nejaku inu labilnejsiu, lebo uz som cital ze na podobny problem stazovalo viac ludi...)
Odpovědět