Hlavová opěrka

Odpovědět
carepa
Příspěvky: 6
Registrován: ned pro 10, 2017 7:51 pm

Hlavová opěrka

Příspěvek od carepa »

Ahoj Kia uživatelé?-)
Mám carens 2016, 1,6 GDI, maximálně spokojený, najeto 28 tkm, spotřeba ukazuje 6,6 l(cca 7), jediné, co jsem nevychytal, měl jsem vzít 7 místnou, protože by se už párkrát hodilo někoho popovézt - no nic, ušetřil jsem 15 tis. Kč:-((
Co ale neustále vytýká manželka, tak je hlavová opěrka na předním sedadle. Já mím 183 cm, tak se mi to nezdá tak hrozné, ale při jejich 168 musí sundat culík a hlava jí trčí dopředu jak želvě z krunýře. Ptal jsem se i v KIA a nic jiného prý neexistuje. Neřešil jste to někdo? Nějaká náhrada z jiného auta se stejnými rozměry? BODLO BY TO.
Jinak jsem si auto zajel podle rad, už 2x měnil olej a zatím šlape jak hodinky:-))
Ještě jsem si říkal, jestli jste někdo nezkusili někde z Číny koupit display místo klasického rádia? Ale do toho bych šel až po záruce...
Přeju spoustu kilometrů bez nehod
Reklama
 

milosh
Administrátor
Příspěvky: 187
Registrován: ned srp 28, 2005 11:30 am

Re: Hlavová opěrka

Příspěvek od milosh »

Přesně stejný problém jsem měl na dovolené v půjčeném Hyundai i30, mám 186cm a taky byl problém kam s hlavou, nakonec byla opěrka úplně dole a celkem se to dalo, takže takové provizorní řešení. To jsou důležité detaily, které si člověk často neuvědomí.
Čičo
Příspěvky: 16
Registrován: stř kvě 17, 2017 12:39 pm

Re: Hlavová opěrka

Příspěvek od Čičo »

Hlavová opierka tam nie je pre vaše pohodlie, ale pre vašu bezpečnosť! Takže ju treba nastaviť tak, aby jej horná hrana bola vo výške očí a čo najbližšie k hlave. Neviem v ktorom aute nevadí opierka keď má niekto na hlave cop. Náhrady z iného auta určite nikto neriešil lebo to nie jlen tak, klobáska poď sem, zjem ťa, ako si to niekto možno predstavuje. Opierku nastaviteľnú v pozdĺžnom smere mal napr. predchádzajúci Carens, rozteč a hrúbka úchytov ale musí sedieť na milimeter aby to tam vošlo.
Odpovědět