na foto je ten  origo ramik z opacnej strany ano?
 ani objednat priamo z Kie samozrejme... no to by som chcel vidiet... je ale pravdepodobne ze je to ramik z netu oznacovany a pouzitelny aj na Kia Rondo/Carens... nemeral som ale to co som nasiel vzdy vyhadzovalo  ze Rio 2006-2007 i ked neviem preco len tieto konkretne roky ked onen model  sa robil az do 2011, zrejme neaktualizovany web obchod. V kazdom  pripade  tam stal ten ramik cca 9USD ale tam potrebujes aj ten hlinikovy kos na 1DIN radio nie?
  ani objednat priamo z Kie samozrejme... no to by som chcel vidiet... je ale pravdepodobne ze je to ramik z netu oznacovany a pouzitelny aj na Kia Rondo/Carens... nemeral som ale to co som nasiel vzdy vyhadzovalo  ze Rio 2006-2007 i ked neviem preco len tieto konkretne roky ked onen model  sa robil az do 2011, zrejme neaktualizovany web obchod. V kazdom  pripade  tam stal ten ramik cca 9USD ale tam potrebujes aj ten hlinikovy kos na 1DIN radio nie?
 alebo ako to inak povedať, zaklínili
 alebo ako to inak povedať, zaklínili  a drží to pevne. Inak zaujímavé, že takýto rámik u vás Kii nemajú keďže priamo predajca, u nás v KE predáva aj 1DIN rádio čiže logicky k tomu treba aj tú redukciu. Jednoducho musia mať celý ten panel len by tam trebalo asi nejakého schopného predajcu čo by bol ochotný sa poriadne pozrieť do ich systému lebo každý jeden diel vnútorných plastov sa dá kúpiť.
 a drží to pevne. Inak zaujímavé, že takýto rámik u vás Kii nemajú keďže priamo predajca, u nás v KE predáva aj 1DIN rádio čiže logicky k tomu treba aj tú redukciu. Jednoducho musia mať celý ten panel len by tam trebalo asi nejakého schopného predajcu čo by bol ochotný sa poriadne pozrieť do ich systému lebo každý jeden diel vnútorných plastov sa dá kúpiť.  Práve dnes som kúpil repro a cez týždeň to plánujem namontovať tak silno silne dúfam, že sa mi podarí úspešne odmontovať tapacír na zadných dverách.
 Práve dnes som kúpil repro a cez týždeň to plánujem namontovať tak silno silne dúfam, že sa mi podarí úspešne odmontovať tapacír na zadných dverách. 
 teším teším sa na to
 teším teším sa na to 
 neveril  by si, ja mam plato uz  druhe za tri roky a ani  to este nieje zapojene... zaruka a jedno s druhym dako sa to zamiesalo a nemal som kedy menit a dat to zapojit... prve  plato  som  dakde dal neviem kam  a repro sa znicili ked padlo plato  aj snimi na zem, prerazili sa membrany taka radost... magnaty classic 160
 neveril  by si, ja mam plato uz  druhe za tri roky a ani  to este nieje zapojene... zaruka a jedno s druhym dako sa to zamiesalo a nemal som kedy menit a dat to zapojit... prve  plato  som  dakde dal neviem kam  a repro sa znicili ked padlo plato  aj snimi na zem, prerazili sa membrany taka radost... magnaty classic 160  no a teraz mam v druhom uz volake ine ale vozia sa v pevnom plate v aute kabel je uz potiahnuty k mojim noham a dozadu
 no a teraz mam v druhom uz volake ine ale vozia sa v pevnom plate v aute kabel je uz potiahnuty k mojim noham a dozadu  to len  tak strucne, vyskacov mam plnu rit aj vyhybky ci jak sa volaju tie krabicky co  sa davaju k setom repro.. ale kde ich do  dveri  natlacit, hm?! autoradio mam pio deh p7000ub niekedy jeden  z naj modelov u pio. hra to  neskutocne  dobre, mal som predtym  na ciastocne vytlmenej R19 kym  neskapala. Co sa tyka  toho  ramika musim kontaktovat veru inych predajcov, len chce to cas
 to len  tak strucne, vyskacov mam plnu rit aj vyhybky ci jak sa volaju tie krabicky co  sa davaju k setom repro.. ale kde ich do  dveri  natlacit, hm?! autoradio mam pio deh p7000ub niekedy jeden  z naj modelov u pio. hra to  neskutocne  dobre, mal som predtym  na ciastocne vytlmenej R19 kym  neskapala. Co sa tyka  toho  ramika musim kontaktovat veru inych predajcov, len chce to cas 

nebodaj keby som musel sediet v zadu tak by som mal pocit, že mi chcú roztrieskať hlavu.
 nebodaj keby som musel sediet v zadu tak by som mal pocit, že mi chcú roztrieskať hlavu. 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |