Kia Rio audio a ozvucenie
Re: Kia Rio audio a ozvucenie
taka vec pani, ma niekto v Riu napr m.r. 2009 1DIN autoradio to znamena ze vyhodil to originalne 2DIN? mam  totiz problem zohnat redukciu do 2DIN otvoru 1DIN + policka... ak vie niekto kupim aj pouzitu, ide o to ze to vobec neviem zohnat, sorry ze to sem  pisem ale aj MotorCar BB sa na mna vys*al a nekontaktovali ma ci to vedia vobec zohnat, pritom sa tieto Ria robili aj original stymto 1DIN + policka  ramikom, pripadne ak viete o niekom co ma v zaklade Rio som ochotny zobrat jeho redukciu/ ramik a predat mu vyhodne original Kia 2DIN radio. prosim pomozte ak viete, mne ani google nepomohol  

- Reklama
nie som si isty, ale zda sa mi ze som mal v aute pri kupe skatulu a v skatuli to co zhanas. nemam to doma, ale ak nezabudnem, v priebehu vikendu zistim

Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray

staf toto mal  aj moj "svagor" k Riu kupovanom v 2008 ale v servise KIA mi technik povedal ze tato redukcia nieje vhodna, ze dalo by sa to  ale... a proste zdalo sa mi  to divne ked to davaju k autu original, v tej redukcii su 2 odkladacie policky, teoreticky das 1 vonku a miesto  nej  nainstalujes svoje 1DIN radio, v kazdom pripade zavolam do KIA vo Zvolene uvidim aki  su tam ochotni bo toto v BB sa mi nepaci. slubili  ze sa ozvu a co som bol na 3. garancke, to uz budu 3 mesiace...

- Maldoc
- Kontaktovat uživatele:
neviem ale mohla by to byt tento ramcek : http://www.fusion.sk/katalog/product/8721/

KIA RIO II Sporty 
1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG solaris II
kupene 4.Maj 2009
stav km pri kupe: 8
najazdene km cca: 26 500

1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG solaris II
kupene 4.Maj 2009
stav km pri kupe: 8
najazdene km cca: 26 500
R.2006 měl jsem 1din a pod nim ještě odkládací místo,pak jsem toto vyndal a dal 2din radio s dvd jenže radio se podělalo tak jsem reklamoval a dal zpět to puvodní 1din.Takže asi není problém dát orig. 1din kia.

ono som  to kukal na tom webe snad to nieje len "ozdobny" ramik... ale komplet aj ten bok co vojde dovnutra palubky ano? a mas to  este resp da  sa to zrejme za tych par ecok objednat z toho serveru... len ma ten  rocnik zarazil ze 2002 a vyssie sice pisu RIO II.

Ja som vymenil všetky štyri repraky a dal som tam 16.5cm ale priemer to ma asi okol 16cm. Ale zmestily sa mi 16.5 našrovboval som to tam.zajo píše:caw Lejto teba kto ta ucil merat v zadu aj vprdu niesu 16.5 repraky ale 15.5....
keby sa nasiel niekto z okolia Košic, kto si uz menil radio v Riu r.v.2007 a vedel by mi s tym pomoct ...dajte prosim vediet  raz davnejsie som to chcel rozobrat lebo tam nieco vrzgalo ... no nevedel som ako na to
 raz davnejsie som to chcel rozobrat lebo tam nieco vrzgalo ... no nevedel som ako na to  a jedine, ze len nervy som na to cele mal
 a jedine, ze len nervy som na to cele mal 

raz davnejsie som to chcel rozobrat lebo tam nieco vrzgalo ... no nevedel som ako na to
 raz davnejsie som to chcel rozobrat lebo tam nieco vrzgalo ... no nevedel som ako na to  a jedine, ze len nervy som na to cele mal
 a jedine, ze len nervy som na to cele mal 
2013 -.........KIA Cee´d 1.4 Sand Track
2006 - 2013 KIA Rio Sporty 1.4 Olive Gray (predané)
1996 -.........Daewoo Espero 1.5 Rubínovo Červená

mozno toto pomoze:

- Přílohy
- 

- obrazok.jpg (23.84 KiB) Zobrazeno 17991 x

Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red

Tropical Red
paaaanečky  skúsim to keď bude teplejšie aby som sa tam nahodou nic neulomilo ... a este dakujem za "navod" kde vsade su tie "čudliky"
 skúsim to keď bude teplejšie aby som sa tam nahodou nic neulomilo ... a este dakujem za "navod" kde vsade su tie "čudliky" 

skúsim to keď bude teplejšie aby som sa tam nahodou nic neulomilo ... a este dakujem za "navod" kde vsade su tie "čudliky"

a to sa musi akoze vypacit nie? lebo  inac to  nevidim, a tl. vyhrievania zadneho  skla + vystrazne tl. sa musia vynat alebo ako?

ano treba to vypacit a pravdepodobne to bude ist dost blbo  

Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red

Tropical Red
Ked na autorádiu podrzim to kde sa pridáva hlasitost, tak sa dostanem do menu a je tam nieco ze: telephone a da sa dat on/off.... co to znamena..?
Ma s tym niekto skusenost?

Ma s tym niekto skusenost?
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km

Rádio úspešne vymenené  musím uznať, že aj keď plánujem vymeniť aj repro, nové rádio celkom zmenilo zvuk muziky.
 musím uznať, že aj keď plánujem vymeniť aj repro, nové rádio celkom zmenilo zvuk muziky. 

musím uznať, že aj keď plánujem vymeniť aj repro, nové rádio celkom zmenilo zvuk muziky.

Výmena autorádia 1din za 1din.

- Přílohy
- 

- IMG094.jpg (190.94 KiB) Zobrazeno 17833 x

Naposledy upravil(a) stevefun dne úte kvě 15, 2012 4:05 pm, celkem upraveno 1 x.