SOUL - Doplnky

Moderátor: Moderátoři

vannilla
Příspěvky: 57
Registrován: ned srp 02, 2009 1:29 pm

Re: SOUL - Doplnky

Příspěvek od vannilla »

schreeder píše::) uchylák :D
Nebudem sa hadat,uz som rozmyslal,ze sa pojdem liecit. :shock: :)
Kia Soul 1.6 CVVT Vannilla Shake
Reklama
 

FilipePedro
Příspěvky: 19
Registrován: sob bře 27, 2010 2:51 pm
Bydliště: Drženice

Re: SOUL - Doplnky

Příspěvek od FilipePedro »

vannilla píše:Inak maximalka,co som spravil na Soule bolo 180km/h,takze gumy su v pohode,je tam este dobre rezerva. 8)
Sééérus
Reku po druhej garančke nebudem ľutovať a vyskúšam 198km/h BA-NR len som mal prúúser s policajnou audinou ktorý nechápali ako ten sériový drobec uchádza a čo to mám za motor,že to som musel tuniť a ja že nie ešte sa len bude !!! hold:zábeh je veľmi dôležitý !!!! no nakoniec to dopadlo dobre :-)
schreeder
Příspěvky: 59
Registrován: úte čer 30, 2009 5:21 pm

Re: SOUL - Doplnky

Příspěvek od schreeder »

to si mal stastie že ta nechali :))) asi to dost nevedeli rozdýchat......co som pocul každemu hovoria v servisoch o zabehu motora ine veci......ako si zabehaval ty???
FilipePedro
Příspěvky: 19
Registrován: sob bře 27, 2010 2:51 pm
Bydliště: Drženice

Re: SOUL - Doplnky

Příspěvek od FilipePedro »

schreeder píše:to si mal stastie že ta nechali :))) asi to dost nevedeli rozdýchat......co som pocul každemu hovoria v servisoch o zabehu motora ine veci......ako si zabehaval ty???
Nechali :-) hold nebiť spolujazdca (kamoš advokát) tak neviem !
Zatiaľ som to praktizoval na každom aute čo som mal
DO prvých1000km ho nesmieš veľa točiť-Ten motor aj keď tvrdia že:Každý sa Zabeháva Pred Montážou Do Auta,Si musí proste sadnúť.A nielen ten aj ozubenie prevodovky,brzdy !!!! Prvé km sú vždy s väčšou spotrebou.
PO prvých 1000 už ho vytáčam no nie dlhodobe.
Tak pri každodennom jazdení 2,3 krát do týždňa určite.Pravydeľne kontrola oleja,brzdovej kvap.,chladiacej zmesi stavu akumulátora a brzd obloženia je len dôkazom toho že Soulik ťa nenechá v štichu :-)
PO 5000 už môžeš robiť čo chceš,aj jazdiť ako dedko aj ako závodník To Auto Proste treba zabehnúť a keď ti niekto povie že zabehnuté je až po 15000 pošli ho ...
Toľko môj spôsob zábehu_ Mal som 5aut pred Soulom,ani jedno nikdy nežralo olej alebo porucha motora alebo zlí stav sviečok,karbur. atd...
Ono ja mam vždy taky vzťah k autu ako k miláčikovi :-) vždy čisté,vždy voňavé,vždy pripravené vyraziť trebárs aj na 1000km trasu na dovolenku.
schreeder
Příspěvky: 59
Registrován: úte čer 30, 2009 5:21 pm

Re: SOUL - Doplnky

Příspěvek od schreeder »

tak moj vstah k autu je tiež dost pozitívny.....až sa mi okolie a kolegovia smeju ved je to len auto :)) len mne sa to velmi nevyplaca...cím viac sa o neho staram a čičíkam tým viac neštastia.....a ked už mam s toho obdobie že mam ho v pi... tak ani za boha nic sa nedeje vsetko je v pohode....hovorím napr o puknutom celnom skle 2 dni po oprave od kamena.....(prišiel do rany další),,,,oškrete naraníky a dvere od blondavých slečiniek na BMW na parkovisku samozrejme a plno dalších drobností ktore zamrzia...
Odpovědět