Stal jsem se čerstvym majitelem Kia sportage,r.v.95.Auto jsem pořidil do horskych oblasti,kde bydlim a neustale pouzivam nahon na vsechny kola + redukci.Pri zapnutem predku se mi ozivaji rany uprostred auta.Ne pravidelne,ale cim dal tim casteji.
Rany pri zapnutem predku
Rany pri zapnutem predku
Ahoj vsem,
Stal jsem se čerstvym majitelem Kia sportage,r.v.95.Auto jsem pořidil do horskych oblasti,kde bydlim a neustale pouzivam nahon na vsechny kola + redukci.Pri zapnutem predku se mi ozivaji rany uprostred auta.Ne pravidelne,ale cim dal tim casteji.
Prosim o radu, pokud mel nekdo stejny problem.Predem dekuji
- Reklama
Re: Rany pri zapnutem predku
Zdravim ťa priatelu taktieš mam tento problem no moje trapenie skončilo včera no nezavidim ti v mojom pripade mi každy tvrdil že su to homogennicke klby na poloosiach tie som dôkladne rozobral a nič rany uprostret auta pokračovali dalši človek mi poradil že to roby vôľa v kardanoch taktieš som ich rozobral a nič znova to same dalši dobrodruch povedal že chyba je v pridavnej prevodovke tak ako jasne posluchol som a zabil som jeden den vymenou pridavnej prevodovky ako jasne zbytočne takže už ma to dopalilo uviazal som moju kiu o strom 1 redukcia plny plin + brzda a povedal som si že nech radčej niečo utrhnem a nech vidim kde je konečne chyba na zazrak som zistil že zavada je v prednom diferencionalu tak som to znova rozobral a vymenil som dif... a rany prestali bol som štastnejši ako blcha no zo zaujmavosti som ten stary rozobral a vo vnutri nic no po dôkladnejšom patrani som zisti že takzvana hlavna hriadel -- hruška mala vôlu v ložiskach a ta vo velkom zabere preskakovala po druhom ozubenom kolese..--hrebeni ..Aspon v tomto skončil môj problem prajem ti prijemnu pracu........
Re: Rany pri zapnutem predku
ak mas automaticke volnobezky, tak mne to robili tie,,dal som potom manualne AVM a prestalo to,,,alebo ich vyskusaj dat na priamo, ze nebudu vypinat a malo by to prestat