Jak vlozit obrazek

Informace pro uživatele tohoto fóra, návrhy, připomínky k foru atd.

Odpovědět
milosh
Administrátor
Příspěvky: 169
Registrován: ned srp 28, 2005 11:30 am

Jak vlozit obrazek

Příspěvek od milosh » stř srp 31, 2005 6:22 am

Protoze se novi clenove ptaji stale na to same, tak tady je postup, jak jej vlozit.

Pokud mate obrazek jiz nekde na netu, tak sem staci vlozit odkaz a obrazek se zobrazi.

napr. ODKAZ-KDE-MAM-OBRAZEK a pak tento text cely oznacit a kliknout na IMG.

takze to bude vypadat napr. Obrázek ale bez tech mezer !!!

Pridavani obrazku rovnou sem do fora z disku vaseho pocitace bude mozne casem, musim sem dodelat fotogalerii, jako to je napr. na webu http://www.daewooclub.com/album.php

Dotazy?? nejsou :lol:

Reklama
 

Zephyr_Killer

AHA

Příspěvek od Zephyr_Killer » úte říj 11, 2005 4:35 pm

takže když si ty obrazky dam do profilu tak bych mohl hodit odkaz?

milosh
Administrátor
Příspěvky: 169
Registrován: ned srp 28, 2005 11:30 am

Re: AHA

Příspěvek od milosh » úte říj 11, 2005 6:57 pm

Zephyr_Killer píše:takže když si ty obrazky dam do profilu tak bych mohl hodit odkaz?
asi presne nechapu tvoji otazku???

Zephyr_Killer

Příspěvek od Zephyr_Killer » sob lis 12, 2005 3:26 pm

už jsem to vyřešil tak že jsem si udělal na swebu galerii a dal jsem odkaz na www

milosh
Administrátor
Příspěvky: 169
Registrován: ned srp 28, 2005 11:30 am

Příspěvek od milosh » stř lis 21, 2007 11:53 pm

Server UKAZTO.COM opet jede takze mod na pridavani obrazku je zpet 8)

patrikos
Příspěvky: 16
Registrován: pon úno 21, 2011 10:43 am
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak vlozit obrazek

Příspěvek od patrikos » čtv úno 24, 2011 2:29 pm

Ahoj
nejde mi do profilu vložit Avatar, ať dělám co dělám. Velikost má 20kB, rozměry 80x120px.
Po kliknutí na odeslat se nenahraje a píše to "Temporary folder could not be found. Please check your PHP installation."

Tušíte někdo co dělám špatně?
díky
P
-- Kia Sorento LX -- 2005 -- 103kW -- It's a diesel --

milosh
Administrátor
Příspěvky: 169
Registrován: ned srp 28, 2005 11:30 am

Re: Jak vlozit obrazek

Příspěvek od milosh » čtv úno 24, 2011 9:45 pm

Mas to tam pane, ale dik za info poladim to aby to slo i ostatnim.

patrikos
Příspěvky: 16
Registrován: pon úno 21, 2011 10:43 am
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak vlozit obrazek

Příspěvek od patrikos » pát úno 25, 2011 10:10 am

Děkuji pane vedoucí, to byl ale fofr :-)
-- Kia Sorento LX -- 2005 -- 103kW -- It's a diesel --

Uživatelský avatar
stevefun
Příspěvky: 66
Registrován: úte úno 16, 2010 9:50 pm
Bydliště: Košice - okolie

Re: Jak vlozit obrazek

Příspěvek od stevefun » pon bře 07, 2011 10:21 pm

ani mne nejde vložiť avatar ... :/
2013 -.........KIA Cee´d 1.4 Sand Track
2006 - 2013 KIA Rio Sporty 1.4 Olive Gray (predané)
1996 -.........Daewoo Espero 1.5 Rubínovo Červená

milosh
Administrátor
Příspěvky: 169
Registrován: ned srp 28, 2005 11:30 am

Re: Jak vlozit obrazek

Příspěvek od milosh » úte bře 08, 2011 9:37 pm

ted to zkus :wink:

Uživatelský avatar
stevefun
Příspěvky: 66
Registrován: úte úno 16, 2010 9:50 pm
Bydliště: Košice - okolie

Re: Jak vlozit obrazek

Příspěvek od stevefun » čtv bře 10, 2011 6:09 pm

nic ...:/ zase vypisuje "Temporary folder could not be found. Please check your PHP installation."
2013 -.........KIA Cee´d 1.4 Sand Track
2006 - 2013 KIA Rio Sporty 1.4 Olive Gray (predané)
1996 -.........Daewoo Espero 1.5 Rubínovo Červená

milosh
Administrátor
Příspěvky: 169
Registrován: ned srp 28, 2005 11:30 am

Re: Jak vlozit obrazek

Příspěvek od milosh » čtv bře 17, 2011 3:49 pm

Tak uz je to opraveno melo by to jit vsem :wink:

ZdendaP
Příspěvky: 3
Registrován: čtv bře 27, 2014 10:59 pm

Re: Jak vlozit obrazek

Příspěvek od ZdendaP » sob dub 12, 2014 7:20 pm

Když si do podpisu chci přidat obrázek (spotřebu ze Spritmonitoru), tak mi to nedovolí (Nemůžete použít určité BBCody: [img].) .
Dole v možnostech mám:
- BBCode je zapnutý
- [img] je vypnutý
- [flash] je vypnutý
- [url] je vypnuté
- Smajlíci jsou vypnutí
Někde jsem se dočetl, že povolit mi to může administrátor. Co se s tím dá dělat?
ZdendaP
Kia Rio 1,5 CRDi, 2006
ObrázekObrázek

milosh
Administrátor
Příspěvky: 169
Registrován: ned srp 28, 2005 11:30 am

Re: Jak vlozit obrazek

Příspěvek od milosh » ned dub 13, 2014 5:50 pm

Ahoj Zdendo posli mi soukromou zpravu (SZ) s kodem podpisu a ja ti to nastavim.

Odpovědět